Nieuw dataplatform voor OLVG

Met data de zorg vernieuwen, dat is hét speerpunt in een nieuw project dat Furore Conclusion, samen met Hot ITem Conclusion, voor OLVG in Amsterdam gaat uitvoeren. OLVG wil met behulp van data en medische technologie de best mogelijke patiëntenzorg leveren.

18 juli 2024   |   Nieuws   |   Door: Furore Conclusion

Deel

Nieuw dataplatform voor OLVG

V.l.n.r. Sander van Schaik (CMIO, OLVG), Adam Knoop (Founder, Hot ITem), Cees Buren (CFO, OLVG), Thomas Schneider (Manager Capacity, Analytics & Data, OLVG), Yvonne Goorman (Directeur, Furore Conclusion), Mark Elstgeest (Director Strategy Enablement, Conclusion), Florian van Hunnik (CNIO, OLVG), Ruud Hoyng (Business Manager, Hot ITem Conclusion)

Datagedreven ziekenhuis

Om optimaal invulling te geven aan deze strategische ambitie en zo een datagedreven ziekenhuis te worden, realiseren we de bouw van een nieuw dataplatform, verhogen we de datavolwassenheid van OLVG en zorgen we ervoor dat alle activiteiten tot doel hebben om significante waarde voor patiëntenzorg, bedrijfsvoering en onderzoek te leveren.

"Samen de uitdagingen van de toekomst datagedreven aangaan"

“Data is overal en van ons allemaal. Daarom is het cruciaal dat we allemaal onze verantwoordelijkheid nemen voor data-eigenaarschap. Alleen samen kunnen we bij OLVG de datakwaliteit verbeteren en de waarde creëren die we nodig hebben om de uitdagingen van de toekomst datagedreven aan te gaan.”  – aldus Thomas Schneider, Manager Capacity, Analytics & Data bij OLVG.

De kracht van de combinatie

Furore Conclusion werkt in dit project nauw samen met collega’s van Conclusion zusterbedrijf Hot ITem Conclusion. Furore Conclusion is al meer dan 30 jaar gespecialiseerd in Zorg ICT en heeft veel expertise op het vlak van Elektronische Patiëntendossiers, maatwerk softwareontwikkeling en de verzameling, uitwisseling en toepassing van data voor (academische) ziekenhuizen. Hot ITem Conclusion ondersteunt zijn klanten al 25 jaar bij de transformatie naar een datagedreven organisatie. Door bedrijfskundige kennis te combineren met het beschikbaar stellen van inzichten uit data, maakt Hot ITem belangrijke business-drivers voor visie en strategie inzichtelijk en bestuurbaar. 

De kracht van de combinatie? Door de jarenlange zorg- en datakennis van Furore Conclusion te combineren met de ervaring van Hot ITem Conclusion op het gebied van cloudtechnologie, fact-based improvement en data governance, kunnen we OLVG van a tot z helpen bij de realisatie van dit dataplatform en bij de veranderkundige en organisatorische processen die daarmee gepaard gaan.

Samen met OLVG

De collega’s van Furore Conclusion, Hot ITem Conclusion en OLVG werken de komende periode intensief samen in data- & analytics-teams en zullen stapsgewijs het nieuwe dataplatform ontwikkelen en in gebruik nemen voor patiëntenzorg en ondersteunende domeinen als HR, Finance en Integraal Capaciteitsmanagement (ICM). Tijdens de uitvoering van dit programma verzorgen Furore Conclusion en Hot ITem Conclusion een uitgebreid opleidingsprogramma voor de betrokken collega’s van OLVG. 

“In het nieuwe dataplatform van OLVG staan gebruikers écht centraal.”

OLVG dataplatform
OLVG dataplatform
OLVG dataplatform
OLVG dataplatform
OLVG dataplatform

Meer weten over wat we op het vlak van data voor jou kunnen betekenen?

Neem gerust contact op.

Furore collega Bas Wencker

Bas Wencker

Afdelingsmanager Data
info@furore.com