Open Dag FC Utrecht op 13 juli

Kennismaken met FC Utrecht en Conclusion? Kom naar de Open Dag!
Met het nieuws dat Conclusion de nieuwe hoofdsponsor is van FC Utrecht nog vers van de pers, krijg je al meteen de gelegenheid om de club én Conclusion beter te leren kennen. Op zaterdag 13 juli van 12.00 tot 17.00 uur ben je van harte welkom bij de Open Dag van FC Utrecht.

9 juli 2024   |   Nieuws   |   Door: Werken bij Conclusion

Deel

FC Utrecht

Vermaak voor jong en oud

De Open Dag staat bol van het vermaak voor jong en oud. Met optredens, volop kraampjes, gave attracties waar je gratis in kunt, teampresentaties en nog veel meer wordt het een dag om je op te verheugen. Ook ben je van harte welkom bij de Conclusion-kraam waar onze collega's je meer kunnen vertellen over werken bij Conclusion. 

Tiger, skywatch, pannakooi, stormbaan en spelersbus

Wil je genieten van een uniek uitzicht, en heb je geen last van hoogtevrees? Stap dan in de Skywatch. Blijf je liever met beide benen op de grond, dan kun je je uitleven in een pannakooi, op een stormbaan of een kijkje nemen in de enige echte FC Utrecht-spelersbus. Ook zijn er springkussens en is er een zweefmolen. Of doe mee met de speurtocht van mascottes Tiger & Tigergirl en maak kans op mooie prijzen! Alle attracties zijn, zoals dat hoort bij een Open Dag, gratis.

Rondleidingen, handtekeningen en selfies!

Een kijkje achter de schermen van Stadion Galgenwaard; van de kleedkamers tot en met de dug-out? Er zijn tijdens de Open Dag van FC Utrecht voortdurend rondleidingen. Ook de teams van FC Utrecht worden tijdens de Open Dag aan de aanwezigen voorgesteld. Na de vermakelijke ploegpresentaties mengen de spelers en de speelsters zich tussen het publiek: hét moment om foto’s, selfies en handtekeningen te scoren!

Waar en wanneer?

Zaterdag 13 juli 2024
13:00 - 17:00 uur
Station Galgenwaard
Utrecht

Hopelijk zien we je daar!

Open Dag FC Utrecht
Open Dag FC Utrecht
Open Dag FC Utrecht
Open Dag FC Utrecht
Open Dag FC Utrecht