Corona en kebab
“Bij ons kom je terecht in een hecht team met een informele werksfeer, hier kan je echt jezelf zijn. Hoe druk het ook is, er is altijd ruimte om elkaar te helpen, te sparren en kennis te delen. Er is ruimte om te werken aan je eigen groei en ontwikkeling en aan de ontwikkeling van de processen en de organisatie. Tegenwoordig werken we wat meer thuis dan voorheen. We maken daar het beste van, bijvoorbeeld door nog steeds af en toe, op gepaste afstand, samen te komen om even een broodje kebab te eten. Er zijn nu meer online events, met de hele organisatie en ook met eigen teams. Zoals een borrel waarbij iedereen een borrelpakket kreeg thuisgestuurd. Iedereen draagt zo zijn steentje bij om ervoor te zorgen dat we het leuk hebben. Ondanks de afstand zijn en blijven we een hecht team, dat voelt erg goed.”
Impact maken als een steen in een vijver
“Ik heb ook voor projecten voor Eneco gewerkt. Daarbij merk je hoe belangrijk het is om alle huishoudens te voorzien van energie en bij de NS zie je hoe belangrijk het is het ov rijdend te houden. Een foutje veroorzaakt al een rimpeling zoals een steen in een vijver. En dat kan heel lang doorgaan, maanden soms zelfs jaren. We zijn van betekenis doordat we dit voor NS echt snel neer konden zetten. Alles wat met de dienstregeling te maken heeft wordt op die omgeving ontwikkeld. NS kan daardoor het materiaal beter ontwikkelen en wij leveren daarmee een kleine bijdrage aan de maatschappij.”