Ontmoet Conclusion op Red Hat Summit: Connect 2024

Kom op woensdag 16 oktober naar het NBC Congrescentrum in Nieuwegein voor Red Hat Summit: Connect 2024 – hét event om de nieuwste Red Hat-technologieën te ontdekken, te netwerken en samenwerkingsverbanden aan te gaan. Als platinum sponsor heten we je van harte welkom in onze stand. Daar ontmoet je onze collega’s van Conclusion Mission Critical, Virtual Sciences Conclusion, Conclusion Xforce en First8 Conclusion. Lees hieronder meer over onze deelname en meld je aan. 

4 oktober 2024   |   Evenement   |   Door: Conclusion

Deel

Bezoeker met rode hoed tijdens Red Hat Summit

Tijdens het event ga je in gesprek met Red Hat thought leaders, en leer je meer over technologieën en oplossingen. Neem verder deel aan de netwerkactiviteiten en bezoek de expertsessies. 

Keynote: Enabling open enterprise AI, and modernizing infrastructure

De summit wordt afgetrapt door Jeff Lo, Red Hat Vice President Portfolio Marketing & Learning. Tijdens zijn keynote gaat hij in gesprek met thought leaders over het moderniseren van infrastructuur en het toegankelijk maken van open enterprise AI. Eén van deze thought leaders is Alex Bron van Conclusion Xforce.

Na de keynote is er ruimte om te netwerken en kun je expertsessies bijwonen, die zijn onderverdeeld in vier tracks: IT automation, application platform & cloud services, the power of AI én cloud & infrastructure.  

Expertsessie: Building highly available integrations for mission critical applications

Markeer vast de presentatie ‘Building highly available integrations for mission critical applications’, van architect Marc Hesselink van Virtual Sciences Conclusion. Wat je kunt verwachten:

Wat moet je doen om resident te zijn tegen uitval van een cluster of zelfs een hele cloud? Marc neemt je mee in hoe we dit bij een van de grootste Nederlandse vervoerders voor elkaar kregen met Red Hat-producten zoals Red Hat Fuse, AMQ Broker en Service Interconnect.

Meer informatie en aanmelden

Bezoek voor meer informatie en aanmelden de website van Red Hat Summit: Connect 2024.