EcoVadis beloont Conclusion met Sustainability Rating Gold

EcoVadis heeft het duurzaamheidsmanagementsysteem van Conclusion beloond met Sustainability Rating Gold. Hiermee behoort Conclusion tot de top vijf procent van de ruim honderddertigduizend beoordeelde bedrijven in de wereld. De gouden status volgt op een bronzen onderscheiding in 2022, en een zilveren in 2023. Sustainability manager Pim van Asch: “Dat we in twee jaar tijd doorgroeien van brons naar goud, zegt alles over de gedrevenheid van Conclusion. Daar ben ik erg trots op.” 

27 augustus 2024   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

EcoVadis beloont Conclusion met Sustainability Rating Gold

Aangesloten organisaties worden door EcoVadis geëvalueerd op basis van vier thema’s: milieu, arbeids- en mensenrechten, ethiek en duurzaam inkopen. Conclusion realiseerde de afgelopen jaren op alle domeinen groei door gedragen beleid, maatregelen, monitoring en rapportage. Het overzichtelijke dashboard van EcoVadis – met branchegerelateerde benchmarks – zorgt voor doorlopende betrokkenheid.  

We vieren met trots de gouden status van EcoVadis. Het is een erkenning van onze toewijding aan duurzaamheid in de breedte, en het nemen van verantwoordelijkheid. Door onze visie te laten leven in het volledige Conclusion-ecosysteem, bouwen we stap voor stap aan een duurzame en inclusieve toekomst.

Pim van Asch

Sustainability manager Conclusion

Pim van Asch

Conclusion geeft blijk van een geavanceerd managementsysteem voor milieu-, arbeids- & mensenrechten en ethische kwesties. De implementatie van verbetermaatregelen over de hele linie heeft geleid dat Conclusion beoordeeld is op level Gold.

EcoVadis

EcoVadis

Over EcoVadis 

EcoVadis is een purpose-gedreven organisatie dat zich wereldwijd toelegt op het integreren van duurzaamheidsinformatie in elke zakelijke beslissing. Wereldwijd vertrouwen organisaties op de gedetailleerde inzichten van EcoVadis om te voldoen aan: ESG-regelgeving, de uitstoot van broeikasgassen te verminderen en de duurzaamheidsprestaties van zichzelf en de waardeketen te verbeteren. EcoVadis is actief in 180 landen, bij meer dan 130.000 organisaties.  

Ook interessant

Nieuws
Emerging Technologies Trendrapport 2024

Conclusion’s Emerging Technologies Trendrapport 2024 #1

Aanmelden voor de nieuwsbrief van Conclusion

ALTIJD UP-TO-DATE

Met onze maandelijkse nieuwsbrief ben je altijd op de hoogte van relevant Conclusion-nieuws, interessante businesscases en de laatste trends van onze experts. Eenvoudig in je mailbox. Dat wil je niet missen.