Acht Conclusion-bedrijven uitgeroepen tot World-class Workplace 2024 – 2025

Wow! Maar liefst acht van de deelnemende expertbedrijven uit het Conclusion-ecosysteem zijn uitgeroepen tot World-class Workplace 2024 – 2025. Deze waardering benadrukt de enorme drive van deze bedrijven om de betrokkenheid en tevredenheid van medewerkers te stimuleren.

24 juni 2024   |   Nieuws   |   Door: Conclusion

Deel

Acht Conclusion-bedrijven uitgeroepen tot World-class Workplace 2024 – 2025

Conclusion heeft feedbackspecialist Effectory een organisatiebrede enquête laten uitvoeren, waarin collega's hun eigen betrokkenheid en de kwaliteit van het werkgeverschap binnen de organisatie beoordeelden. De resultaten spreken voor zich: Conclusion Experience, Yellowtail Conclusion, Davinci Conclusion, Conclusion Low Code Company, Conclusion Xforce, Bright Alley (part of Conclusion), Morgens Conclusion en Conclusion Services zijn allemaal uitgeroepen tot World-class Workplace! Bij deze bedrijven liggen de eNPS- en werkgeverschapsscores ruim boven de regionale benchmark.

Reacties op het resultaat

Oscar van der Horst, head of people & operations van Bright Alley (part of Conclusion) reageert op de erkenning: “Wij geloven dat medewerkers het onderscheidend vermogen zijn van organisaties. Dat zeggen we tegen onze opdrachtgevers en proberen we ook uit te dragen binnen onze eigen organisatie. Het gezamenlijk creëren en onderhouden van een gezonde, duurzame omgeving waarin medewerkers kunnen en willen presteren is een doorlopende uitdaging die met heel Bright Alley samen aangaan. En dat dit verder gaat dan alleen woorden, blijkt uit dit prachtige resultaat. Opnieuw laat dit onafhankelijk en objectieve onderzoek zien dat wij de benchmark achter ons laten op gebied van bevlogenheid en goed werkgeverschap. Dat is een groot compliment voor alle Bright Alley collega’s.”

Conclusion Low Code Company vult aan: “Al jaren investeren we bij Conclusion Low Code Company veel in teamontwikkeling en in onze bedrijfscultuur. Onze kernwaarden ‘eerlijk’, ‘vakmanschap’ en ‘no nonsense’ zijn onze leidraad in alles wat we doen. Zo maken we voor iedereen een DISC-profiel, zodat we onszelf en elkaar nog beter leren kennen, doen we allemaal een cursus feedback geven en ontvangen, omdat we geloven dat feedback de manier is om elkaar nog beter maken. Dit is maar een kleine greep uit de dingen die we doen om een fijne werkplek te bieden. Wij zijn dan ook supertrots dat we zijn uitgeroepen zijn tot World-class Workplace.”

Petra van Zeeland, directeur Morgens Conclusion zegt over het behalen van deze titel: “Wij zijn ontzettend trots op het behalen van de World-class Workplace onderscheiding van Effectory. Deze erkenning bevestigt onze toewijding aan het creëren van een inspirerende en ondersteunende werkomgeving voor al onze medewerkers. En dat doen we ook echt met z’n allen. Bij Morgens geloven we dat bevlogen medewerkers de sleutel zijn tot ons succes, en deze award is een mooi bevestiging van hun inzet en enthousiasme. Samen gaan we voor werkomgeving waar iedereen zich gewaardeerd en betrokken voelt.”

Ook Mark Luursema, directeur van Conclusion Xforce, is trots op de onderscheiding, die volledig gebaseerd is op de mening van hun medewerkers. “Dit is een bevestiging van wat we geloven; namelijk dat medewerkers de basis van het onderscheidend vermogen van Conclusion Xforce zijn. Deze erkenning bevestigt dat we trots mogen zijn op wat we samen neerzetten.”

Over World-class Workplace

World-class Workplace, voorheen in Nederland bekend als Beste Werkgevers, is 15 jaar geleden gelanceerd en inmiddels uitgegroeid tot Nederlands grootste, onafhankelijke keurmerk voor goed werkgeverschap. World-class Workplaces worden door hun medewerkers hoger beoordeeld dan hun branchegenoten op goed werkgeverschap. Het keurmerk is gratis en niet te koop, organisaties kunnen het alleen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Dit maakt dat het keurmerk voor sollicitanten het bewijs is dat ze bij een goede werkgever terecht komen.

Kom ook werken bij Conclusion!

Wil jij werken met vakgenoten en bijdragen aan betekenisvolle (IT) projecten? Ontdek meer over werken bij Conclusion en check onze actuele vacatures!
Conclusion
Davinci Conclusion
Morgens Conclusion
Bright Alley part of Conclusion
Conclusion Xforce
Conclusion Low Code Company
Yellowtail Conclusion
Conclusion Experience