Business Improvement & Innovation Day 2024: mis het niet!

Op donderdag 3 oktober 2024 vindt de Business Improvement & Innovation Day plaats in de bruisende Houthavens van Amsterdam. Dit evenement is inmiddels een jaarlijkse traditie en een niet te missen kans voor iedereen die zich bezighoudt met data en innovatie.

21 augustus 2024   |   Evenement   |   Door: Conclusion Intelligence

Deel

Business Improvement & Innovation Day 2024

Dit jaar brengen we een vernieuwde editie, dankzij de samenwerking met de zes bedrijven van Conclusion Intelligence. Verwacht een middag vol interactieve sessies, waarin je de nieuwste inzichten op het gebied van datagedreven business improvement en innovatie kunt ontdekken.

Van inspiratie naar implementatie: Keynote en klanten aan het woord

We zijn trots om aan te kondigen dat Frans Feldberg, hoogleraar datagedreven bedrijfsinnovatie aan de Vrije Universiteit Amsterdam, de keynote verzorgt. Zijn presentatie, gericht op data- en AI-gedreven innovatie, biedt concrete handvatten voor succes in dataprojecten, in een tijd waarin tools als ChatGPT het gesprek domineren. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende break-outsessies, waarin onze klanten Axxicom, APG, Menzis, Sanday en Transavia je meenemen in hun datareis en de learnings die zij daarbij hebben opgedaan.

Meld je direct aan!

Ga naar onze eventpagina voor meer informatie en om je in te schrijven. Wees er snel bij, want er zijn slechts 120 plaatsen beschikbaar!