Furoredag was weer geslaagd!

Eindelijk was het weer zover! Onze inmiddels befaamde Furoredag vond dit jaar plaats op de prachtige locatie van het oude kloostercomplex Kontakt der Kontinenten in Soesterberg.

15 juli 2024   |   Nieuws   |   Door: Furore Conclusion

Deel

Furoredag

Over Furoredag

Vraag je je af wat onze Furoredag precies inhoudt? Dat begrijpen we maar al te goed. Op deze dag combineren we inhoud en plezier voor al onze collega’s. Overdag kun je diverse inhoudelijke sessies of workshops bijwonen en zelf jouw werkervaringen presenteren. In de avond wordt er lekker gegeten, gedanst, en tot in de late uurtjes van het feest genoten. Met een hotelovernachting erbij hoeft niemand ’s nachts nog naar huis te gaan.

De volgende dag hebben we gezellig ontbeten met elkaar en hebben we ons team-event afgesloten met Kleiduifschieten op het buitenveld. Wat hebben we gelachen met elkaar!

Inhoudelijk programma

Bij Furore delen we graag onze kennis met elkaar. Tijdens de centrale workshop was het thema ‘Falen door de generaties heen’ en in de middag waren er maar liefst tien verschillende zandlopersessies van collega’s. Tijdens een zandlopersessie vertelde een collega in vijf minuten over een werkervaring of project van het afgelopen kwartaal. Het was ook dit keer weer heel leuk om van iedereen te horen. De inhoudelijke sessies werden afgewisseld met een mooie wandeling in de omgeving en een heerlijke lunch.

Tijd voor een feestje

Dit jaar had ons feest het thema Tropical. Iedereen kwam kleurrijk voor de dag in vrolijke Hawaiishirts en zonnige aloha-rokjes. Met de gebundelde krachten van twee doorgewinterde DJ’s kwamen de voetjes pas echt van de vloer! Een toffe dag waar iedereen zich altijd op verheugd.

Ben jij echt een inhoudelijke teamspeler die ook wel van een feestje houdt? Kijk dan even bij onze vacatures. We zijn altijd wel op zoek naar goede, gezellige nieuwe collega’s!

Sfeerimpressie Furoredag

Furoredag
Furoredag
Furoredag
Furoredag
Furoredag
Furoredag
Furoredag
Furoredag
Furoredag
Furoredag