Red Hat Summit Connect 2024 - Conclusion is Diamond Sponsor

Woensdag 16 oktober vindt de Red Hat Summit Connect 2024 plaats. Technologie-experts, marktleiders en de open-source community komen deze dag bij elkaar.

10 september 2024   |   Evenement   |   Door: First8 Conclusion

Deel

Red Hat Summit Connect 2024

Ontmoet onze experts, ontdek het Conclusion ecosysteem en bezoek sessies met inspiratievolle  cases. Als Diamond Sponsor nodigt Conclusion jou van harte uit! 

Red Hat Premium Business Partner

Als Red Hat Premier Business Partner biedt Conclusion Open Source-oplossingen die werken. Voor ontwerp, implementatie, adoptie en beheer. Op onze stand en tijdens de verschillende sessies hoor je er alles over.

Keynote: Enabling open enterprise AI, and modernizing infrastructure

De summit wordt afgetrapt door Jeff Lo, Red Hat Vice President Portfolio Marketing & Learning. Tijdens zijn keynote gaat hij in gesprek met thought leaders over het moderniseren van infrastructuur en het toegankelijk maken van open enterprise AI. Eén van deze thought leaders is Alex Bron van Conclusion Xforce.

Na de keynote is er ruimte om te netwerken en kun je expertsessies bijwonen, die zijn onderverdeeld in vier tracks: IT automation, application platform & cloud services, the power of AI én cloud & infrastructure. 

Break Out-sessie Virtual Sciences Conclusion - 'Building Highly Available Integrations for Mission Critical Applications' | Marc Hesselink - Architect bij Virtual Sciences Conclusion 

De processen en diensten die samen de vitale infrastructuur vormen, zijn het fundament waarop de Nederlandse samenleving draait. Organisaties die deel uitmaken van de vitale infrastructuur van Nederland hebben missiekritische processen en ketens die in geval van een ramp niet verstoord mogen worden.

Missiekritische ketens vereisen doorgaans een Recovery Point Objective van 0 en een Recovery To Operation van bijna 0. Met andere woorden: bij een ramp mogen er geen gegevens verloren gaan en mag de bedrijfsvoering niet ernstig worden verstoord.

Het invullen van deze eisen binnen complexe hybride cloud-infrastructuren vergt een samenwerking van maatregelen op infra-, middleware- en applicatieniveau.

Wat moet je doen om resident te zijn tegen uitval van een cluster of zelfs een hele cloud? Virtual Sciences Conclusion neemt je mee in hoe zij dit bij een van de grootste Nederlandse vervoerders voor elkaar kregen met Red Hat-producten zoals Red Hat Fuse, AMQ Broker en Service Interconnect.

Heb je vragen over dit event of over onze Red Hat samenwerking?

Neem gerust contact met me op.

Linda Elbersen - First8 Conclusion

Linda Elbersen

Marketing en Office Management