RGF Staffing Nederland breidt partnerschap met Conclusion uit en kiest voor Conclusion Enablement als cloud-, workspace- en security-partner

Utrecht – HR-dienstverlener RGF Staffing Nederland selecteert Conclusion Enablement als partner op het gebied van cloud-, workspace- en security-diensten. Na het succesvol afronden van het transitietraject, waarin de verantwoordelijkheid voor IT infrastructuur is overgenomen, is het partnerschap in augustus gestart. 

24 september 2024   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Enablement

Deel

RGF Staffing streeft naar een wereld zonder werkloosheid in 2050. Hoe meer mensen hun passies kunnen nastreven, hoe beter onze toekomst wordt. Ze willen Opportunities for Life bieden – sneller, eenvoudiger en dichterbij dan ooit. In dit digitale tijdperk, waarin informatie altijd en overal beschikbaar is, moeten we meer focussen op dé ultieme optie. Hiervoor is een flexibele, schaalbare en veilige digitale werkplek noodzakelijk. Met dit partnerschap zal Conclusion Enablement RGF Staffing in belangrijke mate ondersteunen bij het realiseren van haar ambities.

Cloud en workspace

Conclusion Enablement biedt moderne, veilige en altijd beschikbare clouddiensten op basis van Microsoft Azure, die worden aangevuld met cloud enablement diensten om de softwareontwikkeling optimaal te ondersteunen. Voorts verzorgt Conclusion Enablement een moderne werkplek waarbij de gebruikerservaring centraal staat. Er wordt continu feedback opgehaald en de werkomgeving wordt voortdurend geoptimaliseerd. Het Customer Care team zal ook actief operationele service-integraties uitvoeren.

Digitaal veilig van een SOC/SIEM

Voor een HR-dienstverlener is data-integriteit en het bewaken van persoonsgegevens cruciaal. De veiligheid van de IT-infrastructuur wordt bewaakt door het Conclusion Security Operations Center (SOC). Zij bewaakt en behoedt geautomatiseerd de IT-infrastructuur voor security incidenten en events met Microsoft Sentinal en AI (Copilot for security).

De transitiefase is inmiddels succesvol afgerond en ik kijk met vertrouwen uit naar de invulling van de dienstverlening.

Julian van der Meijden, CFO bij RGF Staffing Nederland

Julian van der Meijden, CFO bij RGF Staffing Nederland: “Bij RGF Staffing geloven we in het creëren van Opportunities for Life, niet alleen voor individuen en bedrijven, maar voor de hele samenleving. Medewerkers van onze merken zoals Start People, Unique, ASA en Younited zijn dagelijks in contact met werkgevers en kandidaten om onze missie te realiseren. De afgelopen jaren heeft RGF Staffing gewerkt aan digitale transformaties om deze touch through tech te realiseren. Technologische en maatschappelijke ontwikkelingen op het gebied van cyber security, belang van privacy, remote werken en AI vereisen dat we hiermee doorgaan. We zijn ervan overtuigd dat de samenwerking met Conclusion Enablement ons zal helpen om een flexibele, schaalbare en veilige digitale werkplek te realiseren, waarmee we onze ambitieuze doelstellingen kunnen bereiken. De transitiefase is inmiddels succesvol afgerond en ik kijk met vertrouwen uit naar de invulling van de dienstverlening.”

We kijken ernaar uit om samen met het gehele RGF Staffing team de strategische doelstellingen te realiseren.

John Jaques, algemeen directeur Conclusion Enablement

John Jaques, algemeen directeur Conclusion Enablement: “We zijn enorm trots om ook deze dienstverlening te mogen toevoegen aan onze bestaande Conclusion dienstverlening (Data, AFAS en systeemintegratie) voor RGF Staffing. Vanuit een breder pallet aan dienstverlening onze klanten helpen in het digitaliseren en ontzorgen met ICT-dienstverlening, past helemaal in onze Cohesion gedachte. Daarnaast is er vanaf de start écht een gevoel van partnerschap. We gaan samen vernieuwingen lanceren, waarbij onze teams worden uitgedaagd om de omgeving te transformeren en vooruit te kijken. We kijken ernaar uit om samen met het gehele RGF Staffing team de strategische doelstellingen te realiseren.”

Terug naar het nieuwsoverzichtBekijk onze cases

Wil je meer weten over dit partnerschap?

Neem contact met ons op.

Sander Rosenhart

Sander Rosenhart

Sales & Business development