John Jaques benoemd tot directeur Conclusion Enablement

Utrecht – Per 1 oktober start John Jaques (63) als nieuwe directeur van Conclusion Enablement, specialist op het gebied van application development, cloud, workspace en security services. Hij neemt hierbij het stokje over van Gert Heysteeg, die deze functie de afgelopen periode op interim basis heeft ingevuld. John is sinds 15 augustus actief binnen de organisatie om een naadloze overdracht te waarborgen.

12 september 2024   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Enablement

Deel

John Jaques is benoemd tot algemeen directeur van Conclusion Enablement

Waardevolle kennis

John brengt een indrukwekkende staat van dienst met zich mee, met onder andere ruim twintig jaar ervaring in leidinggevende rollen bij Capgemini. Hier gaf hij onder meer leiding aan business units in Nederland en Denemarken. Later bekleedde hij directieposities bij CGI en was hij als operationeel directeur bij Avanade verantwoordelijk voor Nederland en Scandinavië.

Focus op versterking en groei

Conclusion Enablement is een cruciaal onderdeel in het ecosysteem van Conclusion, dat de volledige levenscyclus van het IT-landschap levert. Dit doen ze door IT-oplossingen te leveren die applicaties, (native) cloudsystemen en eindgebruikerservaringen optimaliseren.

Ik kijk ernaar uit om een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van onze cloud- en securitydiensten.

John Jaques, directeur bij Conclusion Enablement

De aanstelling van John Jaques sluit goed aan bij het doel van Conclusion Enablement: het nog beter ondersteunen bij en versterken van de digitale innovaties van organisaties. Zijn uitgebreide ervaring in het leiden van complexe IT-organisaties, gecombineerd met zijn vermogen om teams te motiveren en innovatie te stimuleren, maken hem de ideale leider om de volgende fase van groei te begeleiden binnen de organisatie. Hij is nauw betrokken bij het concretiseren van de plannen van Conclusion Enablement voor 2025, waarbij focus op het verder optimaliseren en uitbouwen van de unieke samenhang van het Enablement portfolio.

John Jaques ziet zijn aanstelling bij Conclusion Enablement als een mooie vervolgstap in zijn carrière: “Deze rol bij Conclusion Enablement sluit goed aan bij de ervaring die ik eerder heb opgedaan bij vergelijkbare organisaties. Ik kijk ernaar uit om een bijdrage te kunnen leveren aan de verdere ontwikkeling van onze cloud- en securitydiensten, en het verstevigen van onze positie als onmisbare partner bij de digitale transformatie van onze relaties. En dat allemaal binnen de open en positieve cultuur die Conclusion Enablement kenmerkt, waar werkplezier en trots voor onze medewerkers een belangrijk ingrediënt is.”

John brengt de ervaring en het strategische inzicht mee die nodig zijn om onze meerjarendoelen te bereiken.

Gert Heysteeg, member of the Board bij Conclusion

Gert Heysteeg, member of the Board bij Conclusion, draagt zijn interim functie over aan John. Hij heeft er alle vertrouwen in dat John, na een zorgvuldige zoektocht, de juiste persoon is om Conclusion Enablement verder te laten floreren, zo zegt hij: “Met John hebben we de perfecte match gevonden. Zijn benoeming markeert een belangrijke stap in de verdere professionalisering en groei van Conclusion Enablement. John brengt de ervaring en het strategische inzicht mee die nodig zijn om onze meerjarendoelen te bereiken en onze positie in de markt te versterken.”

Op de hoogte blijven?

Wij zijn Conclusion Enablement.

Specialist op het gebied van development, cloud, workspace en security services.

Conclusion Enablement

Conclusion Enablement