Mobile Healthcare Festival | Samen voor de Zorg

Op 6 november staan D&A Conclusion, Furore Conclusion en Morgens Conclusion samen op het Mobile Healthcare Festival in Den Bosch. Bezoek onze boardroom "Samen voor de zorg" voor inspiratie, informatie en een goed gesprek over de toekomst van de zorg. In drie interactieve sessies duiken we samen met klanten en gasten dieper in op thema's als regionale samenwerking, efficiëntere werkprocessen en slim datagebruik om zorgkwaliteit en werkplezier te verbeteren. Samen bouwen we aan de zorg van morgen.

26 september 2024   |   Nieuws   |   Door: D&A Conclusion

Deel

Mobile Healthcare festival

Volgens het Mobile Healthcare Congres verdient iedereen toegang tot de juiste zorg op de juiste plek, om zo de gezondheidskloof te verkleinen. Waar anderen soms achterblijven, willen wij bijdragen aan concrete stappen richting echte verandering voor morgen. Toegankelijk, uitwisselbaar en samen.

Op 6 november 2024, tijdens het 13e Mobile Healthcare Congres, gaan we samen aan de slag. Laat je inspireren door verschillende sessies met deskundige sprekers uit de cure, care, GGZ, jeugdzorg en het sociaal domein.