Duurzaam D&A maakt de grachten van Den Bosch schoon!

Een beter milieu begint bij jezelf. Dat moet D&A duurzaam hebben gedacht toen ze van plan waren om suppend de grachten van Den Bosch schoon te maken.

18 september 2024   |   Nieuws   |   Door: D&A Conclusion

Deel

In 2021 hebben we Duurzaam D&A gelanceerd met één duidelijke missie: duurzaamheid bevorderen binnen ons bedrijf en onze maatschappij. We richten ons niet alleen op het verduurzamen van onze eigen werkprocessen, maar ook op het vergroten van bewustwording onder onze medewerkers rondom duurzaamheid en maatschappelijke betrokkenheid.

Daarom bieden we hen de mogelijkheid om jaarlijks 8 uur tijdens werktijd te besteden aan vrijwilligersprojecten met collega’s. Op die manier dragen we samen actief bij aan een positieve verandering in onze omgeving!

Onze eerste activiteit, een "sup clean up" in Den Bosch met Clean Up on Tour, was een groot succes. Met veel enthousiasme hebben we de natuur een beetje schoner gemaakt. En dit is nog maar het begin!

Heb je een goed idee voor een vrijwilligersproject, of wil je meer weten over onze activiteiten? Neem dan gerust contact met ons op. Samen kunnen we het verschil maken!