Nieuwe Conclusion Consulting-collega Koen verbetert menselijk en meetbaar

Bijdragen aan structurele en duurzame verbeteringen bij opdrachtgevers én aan de verdere ontwikkeling van de dienstverlening van Conclusion Consulting. De doelen van Koen Kerstens zijn helder. De ervaren Senior Change Consultant versterkt vanaf juni het team Verandermanagement.

5 juni 2024   |   Nieuws   |   Door: Conclusion Consulting

Deel

Conclusion Consulting

De interactie opzoeken

Koen brengt zes jaar ervaring als leidinggevende mee, onder andere voor een Data Analytics-team, een team van experts en een team dat veranderingen implementeert. “Voordat ik leidinggevende werd, was ik zo’n tien jaar actief als consultant op HR-gebied. In die rol deed ik veel kennis op van HR Benefits en People Analytics in combinatie met Continu Verbeteren. Daarnaast heb ik altijd aandacht gehad voor het bevorderen van thought leadership in de markt. Onder andere door whitepapers te schrijven en door op klantevents te presenteren. De interactie aangaan vind ik erg leuk.”

Betrokkenheid creëren

Bij verandertrajecten heeft Koen vooral aandacht voor verbinding en de menselijke factor. “Bij opdrachtgevers ga ik uit van een goede verbinding tussen groepen medewerkers. Wanneer mensen zich gehoord en betrokken voelen bij een verandering, is een belangrijk deel van het succes al geborgd.” Daarnaast vindt de business consultant het belangrijk om de voortgang en effectiviteit van verbeteringen meetbaar te maken. “Door data en dashboarding in te zetten, maar ook door continue feedback op te halen bij betrokkenen.”

Bij opdrachtgevers ga ik uit van een goede verbinding tussen groepen medewerkers

Koen Kerstens

Ondernemende club

“Wat mij erg aantrok aan Conclusion is dat het per onderdeel klein en overzichtelijk is, zodat snel en effectief ingespeeld kan worden op de klantvraag”, vertelt Koen. “Het Conclusion ecosysteem als geheel heeft alle expertise in huis om klanten echt te kunnen voorzien in hun behoefte. Daarnaast waardeer ik binnen Conclusion Consulting het ondernemerschap dat ik zie bij de verschillende medewerkers die ik al heb kunnen spreken. Het is een enthousiaste club van kundige mensen die het verschil willen maken en waarbij werkplezier voorop blijft staan.”

Bosje bomen

Nieuwe collega’s ontvangen bij Conclusion Consulting geen bosje bloemen, maar een ‘bosje bomen’. Een stuk duurzamer - en hoe leuk is het dat er in Nederland en Mexico tien bomen op naam van Koen staan? Zo zorgen we samen voor een beter klimaat, meer biodiversiteit en gezonde leefomstandigheden voor iedereen.

Maak kennis met eerdere starters

Nieuws
Conclusion Consulting

In mei beginnen business consultants Anne-Sofie en Martine aan hun avontuur bij Conclusion Consulting