Afbeelding van een straat van bovenaf gezien. Een dakrand kan dan ineens een muur zijn waar iemand tegenaan leunt. Een andere kijk op de wereld. Business Done Differently.

Cultuur

Als mensen praten over Conclusion, gebruiken ze al snel termen als “anders”, “opvallend” en “ongebruikelijk”. Want Conclusion voegt een dimensie toe die uniek is in Nederland.

Ons motto is business done differently, een andere manier van zaken doen. Omdat het niet meer gaat zoals het ging en de markt vraagt om een andere aanpak. Maar vooral vanwege onze natuurlijke drive om tot betere oplossingen te komen. Het is een kwestie van mentaliteit.

LEF

Lef en slagkracht maken ons uniek. We vinden dat de comfortabele afstand die traditionele dienstverleners tot opdrachtgevers bewaren niet meer van deze tijd is. Daarom pakken we nieuwe kansen en nemen zelf ook risico. Zo komen we tot veelbelovende initiatieven en originele projecten. We steken onze kop boven het maaiveld uit. We durven anders te zijn.

ONDERNEMEN

We zoeken steeds naar nieuwe mogelijkheden, zodat we het verschil kunnen blijven maken met eigentijdse en toekomstvaste oplossingen en diensten. Al vanaf de oprichting is ondernemerschap nadrukkelijk onderdeel van onze filosofie en krijgen onze mensen de ruimte om zelf verder te ondernemen.

VRIJHEID

Ook de manier waarop we in het leven staan, maakt ons anders. We geloven in vrijheid en ruimte voor iedereen. Want als je jezelf kunt zijn, kom je tot bloei en kun je echt iets betekenen voor je vak en voor klanten. Mensen krijgen bij ons alle vrijheid om zich te ontwikkelen. Dat maakt Conclusion een spannend bedrijf om bij én mee te werken.

VAKMENSEN

Bij Conclusion werken vakmensen. Specialisten met een visie op hun vak en liefde voor hun werk. We leunen niet snel achterover. Het voordeel van vakmensen is dat ze concreet waarde toevoegen. En zulke mensen worden automatisch herkend en erkend - in projecten binnen en buiten Conclusion.

SAMEN

Complexe vraagstukken vragen om de inzet van diverse disciplines. Om een beter overzicht te krijgen. Om de consequenties beter in te schatten. Om originele verbanden te leggen. En om de voordelen van collectieve intelligentie te benutten. Kennisdelen en talenten bundelen zit verankerd in onze organisatievorm, maar vooral ook in het karakter van onze mensen. Daarom doen we het bij Conclusion anders: we werken samen en ontwikkelen initiatieven mét onze klanten.