Afbeelding van een grasveld met daarboven het Conclusion Cares MVO logo.

Conclusion cares

We voelen ons verantwoordelijk voor onze omgeving, het milieu en de maatschappij. Onder de noemer Conclusion Cares pakken we deze verantwoordelijkheid, realiseren we onze Cares-ambities en bouwen we deze verder uit. Conclusion Cares!


Wij zijn ondernemers en we streven naar uitstekende resultaten. Maar we willen ook positieve maatschappelijke impact hebben. Dit is zichtbaar in onze bedrijfsvoering, dienstverlening en de keuze voor samenwerkingspartners. Maar ook in de maatschappelijke betrokkenheid van onze medewerkers. We beperken ons niet tot activiteiten die we moeten doen om aan onze verplichtingen te voldoen. We focussen juist op initiatieven die bij ons DNA passen, die we willen doen.  

Conclusion heeft een uitgebreid Conclusion Cares programma. Dit is de basis voor onze Cares-ambities. Dit doen we vanuit de invalshoeken eigen bedrijfsvoering, externe dienstverlening en maatschappelijke betrokkenheid.

We geloven dat onze bevlogen, specialistische maar bovendien dienstbare methode van ondernemen de sleutel is voor de waarde die we bieden. Dienen, bedienen en dan pas verdienen.

Download het complete milieu- en energiebeleid van Conclusion.