Dag van de rail

Conclusion heeft zich met plezier verbonden aan de Dag van de Rail op 29 juni in Utrecht. Naast onze sterke focus op de sector Openbaar Vervoer herkennen we ons als geen ander in het thema 'De toekomst is nu!'. Engbert Verkoren, CEO van Conclusion, vertelt over de rol die Conclusion speelt in het Rail-domein en de deelname aan de Dag van de Rail.


Conclusion en het Rail-domein

Conclusion neemt als partner op het vlak van Business Transformatie en IT Services elke dag verantwoordelijkheid voor de maatschappij- en missiekritische bedrijfsprocessen en systemen van haar opdrachtgevers. Ook in de sector Openbaar Vervoer. Een uitdagende sector waarbij zeker in het Rail-domein de ‘toekomst altijd al nu’ is geweest, gezien de lange termijn investeringen en visie die voor dit domein benodigd zijn. Hoe dan toch de technologische ontwikkelingen die elkaar in rap tempo opvolgen slim en logisch te integreren in deze lange termijn aanpak? Wij denken daar vanuit Conclusion graag in mee vanuit onze bijdrage aan de digitale transformatie van de businessmodellen van onze opdrachtgevers. Een bijdrage die gestoeld is op een logische combinatie van onze ICT-kennis en onze business- en sectorkennis.

Op deze dag leverden we uiteraard ook een aantal inhoudelijke bijdragen. Zo verzorgden we een plenaire presentatie en twee co-creatiessessies over onderwerpen die ons na aan het hart liggen: ‘Ecosysteem en innovatie rondom Reisinformatie’ en ‘OV, meer dan vervoer alleen’.

Hieronder volgt een korte impressie van de Dag van de Rail 2016.


Meer informatie over de Dag van de Rail vindt u op de website: Dag van de Rail.