Mendix World

In drie stappen naar Innovatie is het thema van Conclusion tijdens Mendix World 2016!

Mendix World is een evenement over de toekomst van Digitale Innovatie en vindt plaats op 7 en 8 juni. Het evenement vindt plaats in de historische Van Nelle Fabriek in Rotterdam. Twee dagen vol inspirerende keynotes, breakout sessies en hands-on training over: strategische technologie trends, klant succesverhalen, digitale transformatie en natuurlijk de laatste updates van het Mendix platform.

Conclusion is vanuit haar ruime ervaring met het implementeren van innovatie oplossingen voor haar opdrachtgevers uiteraard van de partij tijdens Mendix World. Ervaringen die wij graag met de aanwezigen delen. Reden waarom wij iedereen van harte uitnodigen voor de breakout sessie op dinsdag 7 juni van 15.00 uur tot 15.45 uur. Kilian Croese, een van onze experts, neemt de aanwezigen mee in het onderwerp ‘Achieving High Availability and Scalability using Clustered Mendix Runtimes’.


Win een Proof Of Concept

Wanneer je bij ons langskomt op Mendix World maak je kans een Proof Of Concept te winnen. Kom langs bij onze stand en we leggen je graag uit hoe de actie werkt. We kunnen alvast verklappen dat deelname dankzij de ontwikkelde Mendix-app erg eenvoudig is. 

Meer weten over dit must-attend event voor CIO's, business leaders en developers? Bezoek de site van Mendix World.


Gratis deelnemen aan Mendix World?

Deze link brengt je naar het aanmeldformulier. Je kan natuurlijk ook nu al een afspraak maken met een van onze experts. Neem hiervoor contact op met Daniëlle Graat.