zwart wit afbeelding van man die voor een abstracte achtergrond zit met de tekst Infrastructure services in een blauw vlak

Infrastructure Services

De IT-infrastructuur is het fundament onder de informatievoorziening van uw organisatie. Dit fundament moet absoluut betrouwbaar, veilig en stabiel zijn. Maar tegelijkertijd flexibel: dus geschikt voor alle verschillende bedrijfssystemen en eindgebruikers. Door flexibiliteit kunnen ook nieuwe technologische ontwikkelingen gemakkelijk geïmplementeerd worden. Een organisatie kan hierdoor ambitieus zijn en de kansen van nieuwe technologie benutten.


Van datacenter tot eindgebruiker

Binnen Infrastructure Services slaan we de brug tussen zekerheid en ambitie. We overzien de hele keten, van datacenter tot en met eindgebruiker. We ontwerpen, migreren, beheren en vernieuwen IT-infrastructuren.

Opdrachtgevers die hun IT duurzaam willen transformeren, vanuit een partnermodel willen werken en verantwoordelijkheden willen overdragen, zijn bij ons aan het juiste adres. Dankzij de samenwerking met onze collega’s van Application Services bieden wij een totaalpakket. Ook als het gaat om het combineren van (kritieke) applicaties en infrastructuur: Conclusion borgt de continuïteit, zorgt voor wendbaarheid en garandeert kwaliteit.

Onze hardware, netwerken, apparatuur voor eindgebruikers en alle bijbehorende systeemsoftware verbinden collega’s, partners en klanten. We creëren samen met onze opdrachtgevers IT-oplossingen die de business van onze klanten stabiel houdt én verbetert.