zwart wit afbeelding van een man die op een uitvergrote halsketting zit met de tekst Data & Integration Services in een paars vlak

Data & Integration Services

Uw bedrijfsprocessen, IT-systemen en applicaties genereren grote hoeveelheden data. Waardevolle informatie die u nodig heeft om uw klanten nóg beter te bedienen en uw concurrenten voor te blijven. Hoe ontsluit u al uw bronnen en houdt u grip op gegevens?

Data verdient te stromen

Data verdient vrij en veilig te stromen in uw organisatie.  Conclusion Data & Integration Services (DIS) bevrijdt uw data op zorgvuldige wijze. We helpen u bij het inventariseren en definiëren van de beschikbare informatie in uw organisatie. We maken gebruik van IBM-, Oracle-, TIBCO-, MuleSoft of open source integratietechnologieën om de gegevens te ontsluiten en te integreren in al uw systemen en applicaties. Op deze wijze beschikt uw hele organisatie of bedrijfsketen over dezelfde informatie.


Van data naar informatie, van inzicht naar actie

Conclusion DIS helpt u met het verkrijgen van kennis uit uw data. We analyseren en structureren grote hoeveelheden data, ontdekken patronen en ontwikkelen algoritmes. We bieden verschillende oplossingen om de verkregen gegevens visueel aantrekkelijk, overzichtelijk en functioneel te presenteren. Zo helpen wij beslissers op elk niveau data te doorgronden en hier actie op te ondernemen. Zodat u uw klanten beter bedient en uw concurrentie het nakijken geeft.