zwart wit afbeelding van zakenmannen voor een witte houten muur met de tekst business services in een groen vlak

Business services

Door de toenemende digitalisering neemt de dynamiek in veel markten toe en daarmee de druk op organisaties. Om het voortbestaan van organisaties zeker te stellen moeten de kernactiviteiten van een organisatie gestroomlijnd verlopen en met regelmaat onder de loep genomen worden. Dit vraagt een frisse blik op de eigen strategie en businessmodellen. Dit betekent ook dat nagedacht dient te worden over hoe de benodigde business-transformatie ondersteund kan worden met behulp van IT-dienstverlening en hoe deze organisatiewijzigingen te managen. Dit zijn de vraagstukken die we binnen Business Services samen met onze klanten oppakken.

TRANSFORMATIE EN PROCESVERANDERINGEN

Het (her)ontwerpen van business-modellen en procesveranderingen is onze kernactiviteit! Dit vertaalt zich naar het samen ontwikkelen van nieuwe business-concepten tot aan het verbeteren van o.a. klantbediening, klantbeleving, management of change, procurement en facilitaire zaken.


SMART RETAIL CENTRE EN ANDERE CONCEPTEN

Het Smart Retail Centre van Conclusion is de eerste volledige managed service in Nederland voor retailers. In een nauwe samenwerking met de retailer voert Conclusion alle operationele taken van het hoofdkantoor van de retailer uit. We bundelen onze krachten met de retailer en gaan samen op pad. Zo kan de retailer zich concentreren op strategische issues, merkbeleving, positionering en franchiseformule.