Zwart wit afbeelding van zittende man met technische onderdelen op de achtergrond met de tekst Conclusion Application services

Application Services

Wij helpen u bij alle facetten van uw applicatielandschap. Van een effectief kant-en-klaar product tot complex maatwerk. Daarbij denken en werken we vanuit de eindgebruiker. Want met de tevredenheid van de gebruikers staat of valt het rendement van uw IT-investeringen.


Software, apps en portals

Conclusion slaat de brug tussen zekerheid en ambitie. De zekerheid dat informatiesystemen voldoen aan de wensen van uw eindgebruikers. Wij zorgen dat u wendbaar bent en snel kunt reageren op nieuwe kansen, regels en risico’s. We ontwerpen, migreren, beheren en vernieuwen informatiesystemen, apps en portals op basis van Oracle, Microsoft, .Net, SharePoint, SAP, Sitecore, Java en open source technologieën. Samen met onze collega’s van Infrastructure Services voorzien we applicaties van een robuuste infrastructuur of leveren we een volledige cloudimplementatie. Daarbij besteden we extra aandacht aan de implementatie en kennisoverdracht in uw organisatie.