Cases

Conclusion werkt vanuit verschillende disciplines. Zo doen we opdrachten voor uiteenlopende opdrachtgevers, in verschillende sectoren. Hier presenteren we een kleine selectie uit de mooie projecten die we samen met opdrachtgevers hebben gedaan.
Afbeelding van mensen die op een beeldscherm werken

Service Automation en Self Service VUmc

Conclusion hielp VUmc haar gebruikers van IT-middelen op eenvoudige wijze en volledig geautomatiseerd de beschikbare applicaties aan te bieden via een webportaal.

Tekening van een smartphone met een vrolijk gezin op de achtergrond

Achmea PowerApp voor kennisdeling

Hoe stimuleer je als organisatie medewerkers om hun vakmanschap permanent up-to-date te houden? Hoe zorg je zonder trainingen voor een cultuur van vakmanschap, kennisdeling en innovatie?

compilatie-afbeelding van voordeuren met een paars filter en de tekst organisatiegerichtehuisvesting

Organisatiegerichte huisvesting ALD

ALD, één van de grootste leasemaatschappijen van Europa, start een bijzonder huisvestingstraject: hoe kunnen we met de huisvesting zorgen dat de bedrijfsvoering en beeldvorming optimaal op elkaar aansluiten en de primaire processen ondersteund worden.

Afbeelding van een koe

Efficiency in de keten van diergezondheid

Hoe zorgt de Gezondheidsdienst voor Dieren (GD) ervoor dat de keten van gezondheidsanalyse voor veehouder, dierenarts en de GD optimaal wordt ingericht? Zodanig dat uitkomsten snel en eenduidig beschikbaar zijn, tegen zo laag mogelijke kosten?

Plaatje met paarse filter van een krant, smartphone en tablet met nieuws erop

Procesoptimalisatie voor Maxima Medisch Centrum

Maxima Medisch Centrum staat voor de uitdaging zijn financiële situatie te verbeteren en bespaart kosten door een programma voor procesoptimalisatie gebaseerd op Lean Management te starten.

afbeelding van grafiekstaven in de conclusion kleuren met een paarse filter en de tekst customer excellence

Customer Excellence programma bank

Hoe kan een grote Nederlandse bank 26.000 medewerkers actief betrekken bij het Customer Excellence programma? En daarmee de focus op de klant verhogen en de operationele kosten verlagen?

Afbeelding van een kwast in groene verf

On the right track AkzoNobel

AkzoNobel wil managers ondersteunen de balans te vinden tussen risico en controle. Conclusion ontwikkelde een serious game om daarbij te ondersteunen.